МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

АБА ЛИГА: ПОРАЗ НА К.СОКОЛИ ВО ЗАДАР
НОВИОТ ШАМПИОН НИКО РОЗБЕРГ ЈА ЗАВРШУВА КАРИЕРАТА
МАКЕДОНИЈА СО ПОРТУГАЛИЈА, ШПАНИЈА И СРБИЈА ВО ГРУПА

СПОРТ

АБА ЛИГА: ПОРАЗ НА К.СОКОЛИ ВО ЗАДАР
НОВИОТ ШАМПИОН НИКО РОЗБЕРГ ЈА ЗАВРШУВА КАРИЕРАТА
МАКЕДОНИЈА СО ПОРТУГАЛИЈА, ШПАНИЈА И СРБИЈА ВО ГРУПА