Програма

Недела - 2017-11-19
7:00
Македонска народна музика
8:00
Македонска забавна музика
9:10
Топ шоп
9:30
0м+, реприза
10:00
Топ шоп
10:20
Градини, емисија за уредување на градини
11:00
Храна и вино, реприза
12:00
Топ шоп
12:20
Бокс, реприза, Џервин Анкајас - Џејми Конлан, Золани Тет - Сибонисо Гониа; мечеви за светски првак
15:25
ЕПП
15:30
Вести, информативна програма
16:00
Метео
16:05
Витезот ‘Рѓавко, анимиран филм
17:40
Незадолжително, премиера
18:25
ЕПП
18:30
Вести, информативна програма
19:10
Метео
19:15
Код со Снежана Лупевска Cозен, информативен магазин
20:00
Фчерашни новости, нова сезона
20:35
Кенедиеви, играна серија
21:25
ЕПП
21:30
Вести, информативна програма
22:00
Метео
22:05
Чисти раце, игран филм
ЧИСТИ РАЦЕ/CLEAN HANDS (2015)/ 108 минути; Содржина: Силвија предолго молчи пред валканите бизниси на сопругот. Кога нештата тргнуваат лошо, станува доцна за да избега од криминалниот свет... Режија: Тјебо Пенинг; Улоги: Фредерик Бром, Поал Каиро; https://www.youtube.com/watch?v=0kbBo96LAnQ
0:10
Фчерашни новости, реприза
0:40
Игран филм
2:40
Утринска на Телма, реприза
5:00
Македонска народна музика
5:30
Македонска забавна музика
6:00
Храна и вино, емисија за кулинарство (р)
6:30
Вести, информативна програма (реприза на вестите од 18:30)